Home » Uncategorized » De-a lungul anilor la Realitatea

De-a lungul anilor la Realitatea

Uncategorized

8 Comments to “De-a lungul anilor la Realitatea”

 1. in ultimul timp nu cadrai deloc cu mizeria de acolo..

 2. daca nu vei mai aparea la Realitatea, eu unde te voi mai putea vedea?

 3. Speram sa nu te mai vedem la televizor.

 4. Te felicit ca ai avut taria sa iesi din malul de la RTV!
  Ma bucur ca privirea ta (prin care ne transmiteai multe)nu m-a inselat!
  Succes in viitor (indiferent de domeniu) si sa ti se indeplineasca visul de a deveni mama pentru ca sunt convinsa ca vei fi una buna si calina!

 5. Ma bucur mult c-ai plecat de la Realitatea. Te voi urmari cu bucurie la 10TV.Sper ca vei fi autoarea unor emisiuni interesante. Oricum, daca vei prezenta Stirile, te rog sa aduci si comentatori avizati. Sa fie ceva special la 10TV! As vrea sa-i vad in ‘carne si oase’ pe Dan Badea, Sorina Matei, Tiberiu Lovin (sau macar prin telefon). Mult succes postului!

 6. Arati extraordinar, ai picioare superbe si ai stilul tau.
  Sper ca barfele care circulau in presa despre “bath gossip” sunt nefondate..

 7. Eu cred ca sunt adevarate, uita-te la ea cat de senzuala poate fi, e imposibil ca un barbat, chiar si insurat, sa nu
  incerce sa macar s-o cucereasca. A 8-a poza e relevanta,
  asa glezne si picioare superbe nu prea vezi des.
  E important ca stie si sa se imbrace, ciorapii fini ii pun in valoare calitatile. Felicitari !

 8. Nicolae Ungureanu

  Intarind spusele celor de mai sus, am avzut ca la B1Tv, inclusiv 1oTV se poarta mesaje crestine, as dori drept urmare sa faceti campanie impotriva documentelor biometrice, nu trebuie sa le mai dovedim americanilor ca din cauza acesta cad si pasarile din cer. Pe scurt ce ar trebui contestat:
  1. Incepand cu 1 ianuarie 2011 (conform OUG 184/2008) cărţile de identitate trebuie sa poarte cip. Si daca nu vreau pur si simplu sa preschimb vechea CI cu unul cu CIP. ce vor hotari? sa ne excluda cumva din societate, pentru ca nu ni se va mai da o alta identitate decat conditionata de acel CIP!
  2. cardul de asigurari sociale care ni se va da in cursul acestui an, va avea cu siguranta si acesta CIP si pe deasupra modelul emoţional al fiecăruia dintre noi regasit în electro-encefalograma umană (EEG).
  Impotriva acestora eu invoca Declaraţia Universală a Drepturilor Omului art. 18 că orice om are dreptul la libertate de gândire, conştiinţă şi religie, iar potrivit art. 19 orice om se bucură de libertatea convingerilor şi de libera lor exprimare. Aceste drepturi sunt încălcate în cazul poluării psihice (mai ales în situaţia poluării cu informaţii nocive, dăunătoare, false, manipulatorii). Aceleaşi drepturi sunt garantate şi de Legea Fundamentală a României, Constituţia, care consacră, în art. 22 , dreptul la integritate fizică şi psihică. Prin poluanţi psihici înţelegându-se undele (radiaţiile) şi câmpurile electromagnetice. Reamintesc institutilor care vor dori sa foloseasca documentele biometrice ca trebuie sa tina cont si de Recomandarea Consiliului Comunitatii Europene din 12 Iulie 1999 privind „Limitele de expunere a populaţiei la câmpuri electromagnetice de la 0 Hz la 300 GHz”. De asemenea, importante puncte de vedere referitore la protecţia împotriva câmpurilor electromagnetice de frecvenţă joasă, au fost exprimate la nivel internaţional în documentele INIRC şi ICNIRP, documente ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii care are in vedere ca simptomatologia nervoasă consideră trei sindroame ca manifestare a efectului electromagnetic:
  a. sindromul neurastenic,
  b. astenie neurocirculatorie şi
  c. sindrom diencefalic, a căror evoluţie progresivă poate genera îmbolnăvirea propriu-zisă („boala de microunde”. Deci dorinta mea este sa pledati ca introducerea documentelor biometrice sa fi un optiune facultativa a celor care trebuie sa mearga in SUA si trebuie sa se conformeze conditiilor de securitate vamala pentru a putea intra pe teritoriul SUA si nu o obligatie legala a fiecarui cetatean.

Leave a Reply

(required)

(required)